actie-cleaning-kit

BSP Kachels geeft de laagste prijsgarantie. Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten.

Pelletkachels, inzethaarden en ketels sinds 1967
Moderne en klassieke houtkachels sinds 1926
pelletkachels sinds 1954 - Kies voor Italiaanse degelijkheid
Betaalbaar en zuinig verwarmen
Franse gietijzeren klassieke kachels sinds 1837
Jacobus kachels met Europese Norm EN13240

!! Opgelet: alle opgegeven prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Profiteer van verlaagd BTW-tarief op pelletkachels, houtkachels en inzetkachels:
Het plaatsen van een kachel wordt gerekend onder renovatiewerken aan uw woning. De overheid rekent voor deze werken 6% BTW (in plaats van 21%). Dit verlaagde BTW-tarief is niet alleen van toepassing op het arbeidsloon en materialen voor de installatie, maar ook op de kachel zelf. Op voorwaarde dat je de kachel tezamen met de installatiewerken afneemt.

Voorwaarden 6% BTW kachels
Zoals te lezen valt op de website van de overheid geldt deze fiscaal voordelige maatregel voor renovatie- en herstellingswerken van een privéwoning, op voorwaarde dat:
1/ die uitsluitend wordt gebruikt als privéwoning (of slechts een bijkomstig gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen)
2/ die minstens 10 jaar geleden voor het eerst in gebruik werd genomen
3/ de werken rechtstreeks aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder) gefactureerd worden
4/ Meer info op de website van de FOD Financiën


PROMOTIES IN DE KIJKER

Over BSP kachels

U wilt uw woning sfeervol verwarmen? Dan bent u bij "BSP kachels" aan het juiste adres. Met een klein gepassioneerd team van eigen mensen en door samenwerking met diverse specialisten hebben wij voor elke situatie de juiste oplossing. Volledig in eigen beheer adviseren, leveren en monteren wij totaal-oplossingen in sfeervol en duurzaam verwarmen.

In onze opgezette showroom onder het dak van tuincentrum "Relaxgarden" vindt u onder andere de pelletkachels van Palazzetti, Royal, Nordica Extraflame en Qlima. Maak ook kennis met de meest courante modellen houtkachels van Franco Belge, Your Fire en Jacobus. Voor diegene die houdt aan de klassieke modellen verdelen wij de kachels van Godin. Kom vrijblijvend langs en laat u informeren en inspireren.

Hout- en pellet kachels zijn tegenwoordig erg geliefd. Dit komt door de warmte en de gezelligheid welke een kachel met zich mee brengt. Een kachel geeft een fijne sfeer in huis. Ook zorgt een kachel voor een besparing in de portefeuille. Dit zijn al 2 goede redenen om een kachel aan te schaffen. Wij kunnen u daar bij helpen.


Product in de kijker :

Monaco


Milieu

Dankzij de technologische vooruitgang stoot een ‘moderne’ haard 10 keer minder schadelijke partikels uit dan een oud model en zelfs 20 keer minder dan een open vuur. De hedendaagse modellen beschikken bovendien over na-verbrandingssystemen die niet alleen een hoger rendement opleveren, maar ook een betere vernietiging van de partikels garanderen. Dat zegt CIV-Agoria, die de belangrijkste fabrikanten van kachels en haarden in België vertegenwoordigt, in een reactie op de bevindingen van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM). CIV-Agoria wijst op het belang van de vervanging van oudere kachels om de uitstoot van fijn stof te beperken. Bij plaatsing door een erkende installateur kan de consument genieten van 6% BTW bij renovatie.

milieu

"BSP kachels" streeft er naar om de stofemissies tot een minimum te herleiden. Dat kan door de verbranding te optimaliseren. Bij onze hedendaagse kwaliteitskachels worden vrijkomende gassen een tweede keer tot verbranding gebracht. Hierdoor is het rendement van het toestel groter (tot >80%) en ook de fijnstof-emissie lager. De aankoop van nieuwe generatie toestel is het waard om te worden overwogen.

Hier vind je alles wat je moet weten over Energie-efficiënte en propere kachels

ECOPEDIA