Webshop » Pelletkachels » Karyn 12 Kw

Karyn 12 Kw

Karyn 12 Kw Karyn 12 Kw
Karyn 12 Kw Karyn 12 KwKaryn 12 Kw Karyn 12 Kw

€ 3 499,00 inclusief BTW

MerkRoyal
ModelSmalle kachels, Smalle kachels
Uitgang rookkanaalAchteraan, Achteraan
Vermogen12 kw, 12 kw

Kleur 
 
 

Beschikbaar

Aantal  

Connection box smartphone app€ 229,00Bekijken


De weergegeven prijzen zijn Incl. 21% BTW. Dat wordt standaard afgerekend bij verkoop zonder installatie. Bij installatie door onze diensten rekenen we slechts 6% BTW, indien de woning ouder is dan 10 jaar.

Pelletkachel specificaties:
92% rendement
34x97x108 cm (LXBXH)
Kleur: Zwart, rood of beige
Laadvermogen: 25 kg
Maximaal vermogen : 12Kw

Deze pelletkachel is beschikbaar in zwart, rood of beige


Air system
Verspreiding van de warme lucht door middel van een ventilator. Dit heeft als gevolg dat de ruimte op een snelle gelijkmatige wijze wordt verwarmd.

Clean glass system
Alle pelletkachels van Royal zijn uitgerust met een systeem dat een constante luchttoevoer naar de ruit toelaat waardoor deze voor zeer lange tijd proper blijft.

Fast clean
Dankzij het weldoordachte ontwerp van de verbrandingskamer is het zeer eenvoudig om de kachel te reinigen zonder deze te moeten demonteren of zonder het gebruik van diverse gereedschappen.

Electronic control
Alle pelletkachels zijn uitgerust met een elektronisch controlesysteem. Dit systeem laat u toe om automatisch de kachel te laten starten en/of uit te doven. Daarnaast kan u via dit systeem ook het vermogen en de snelheid van de ventilator aanpassen om bijgevolg de gewenste warmte beter te controleren.

Milieubewust
Alle pelletkachels van Royal zijn uitgerust met een ecologisch verbrandingssysteem (green) dat een hoger rendement, lagere uitstoot en minder verbruik garandeert.

Uitnembare aslade
De assen worden opgevangen in een aslade die men nadien zeer eenvoudig kan uitnemen.

Afname verbrandingslucht langs buiten
Door dit systeem vermijdt u de toegang van verse lucht in de ruimte waardoor u kan genieten van een hoger comfort en een betere prestatie van uw pelletkachel.

Dynamische sluiting
Speciaal ontworpen schokbrekers zorgen voor een betere sluiting van de deur en compenseren eventuele uitzetting van het materiaal ten gevolge van een intensief gebruik van de kachel. Deze dynamische sluiting garandeert steeds een uitstekende dichtheid van de kachel.

Vlambeeld
De grote oppervlakte van de ruit garandeert een panoramisch zicht op het vuur.
Gerelateerde producten